Bij bierboerderij Arrowood Farms in de staat New York wordt bier circulair gebrouwen. Dit circulair brouwen houdt in dat het met eigen hop en met de smaak van het seizoen wordt gebrouwen. Wat Arrowood Farms onderscheidt van andere brouwerijen is dat de natuur het proces bepaalt. De boerderij is er op gericht om alle, maar dan ook alle, aspecten van de boerderijproductie te integreren in een zelfonderhoudend, cyclisch systeem waarbij het bierbrouwproces centraal staat. Dit is natuurlijk niet voor elke horeca ondernemer mogelijk, maar wel tof om te zien op wat voor manier een ander bedrijf zo’n project opzet.
Circulair bier brouwen
https://social.tippr.nl/circulair-bier-brouwen
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.