fbpx

Circulair bier brouwen

Bij bierboerderij Arrowood Farms in de staat New York wordt bier circulair gebrouwen. Dit circulair brouwen houdt in dat het met eigen hop en met de smaak van het seizoen wordt gebrouwen. Wat Arrowood Farms onderscheidt van andere brouwerijen is dat de natuur het proces bepaalt. De boerderij is er op gericht om alle, maar dan ook alle, aspecten van de boerderijproductie te integreren in een zelfonderhoudend, cyclisch systeem waarbij het bierbrouwproces centraal staat. Dit is natuurlijk niet voor elke horeca ondernemer mogelijk, maar wel tof om te zien op wat voor manier een ander bedrijf zo’n project opzet.

https://social.tippr.nl/circulair-bier-brouwen

Laatste artikelen

Michelin Sterren 2024: Nederland

  Maandag 7 oktober worden de MICHELIN Sterren 2024 voor Nederland uitgereikt tijdens de BBB Maastricht, een prestigieuze erkenning voor de topprestaties van chefs. We...

Uitnodiging: TIPPR.AI Workshop @ BBB Maastricht

TIPPR Wil je slimmer en efficiënter werken in de horeca en tijd én kosten besparen? Ontdek hoe TIPPR.AI horecaondernemers helpt slimme beslissingen te nemen, zodat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg