fbpx

COCKTAIL: Brandy Crusta

De cocktails die iedere Horeca zaak hoort te kennen volgens Timo Janse, eigenaar Flying Dutchmen Cocktails Amsterdam aangevuld met de product tips die ze gebruiken.

-45 ml Cognac -wij gebruiken Merlet Brothers Blend
-10 ml Marschino likeur -wij gebruiken Luxardo
-10 ml Cointreau
-15 ml citroensap -vers!
-1 bar spoon suiker siroop 2:1
-2 dashes Boker’s Bitters

Shake over ijsblokjes en trein. Garneren met suikerrand en citroenschil in embassy glas.

https://social.tippr.nl/cocktail-brandy-crusta

Laatste artikelen

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg