fbpx

COCKTAIL: Missionary’s downfall

De cocktails die iedere Horeca zaak hoort te kennen volgens Timo Janse, eigenaar Flying Dutchmen Cocktails Amsterdam aangevuld met de product tips die ze gebruiken.

-60 ml witte rum -wij gebruiken Diplomatico Planas
-60 ml vers ananassap
-45 ml limoensap -vers!
-15 ml perziklikeur -wij gebruiken Nusbaumer
-15 ml suikersiroop 2:1
-12 muntblaadjes.
-Shake over ijsblokjes en fine strain in longdrink glas over crushed ijs. Garneren met ananas en munttopje.

https://social.tippr.nl/cocktail-missionary-s-downfall

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg