fbpx

COCKTAIL: Sazerac

De cocktails die iedere Horeca zaak hoort te kennen volgens Timo Janse, eigenaar Flying Dutchmen Cocktails Amsterdam aangevuld met de product tips die ze gebruiken.

-60 ml cognac EN/OF rye whisky -wij gebruiken Giboin Napoleon EN/OF Sazerac rye
-1 bar spoon suiker siroop 2:1
-3 dashes Peychaud bitters
-1 dash angostura bitters
-15 ml absinthe -wij gebruiken Kubler-

Koel een rocks glas voor met crushed ijs en giet hier de absinthe in. Stir apart de andere 4 ingrediënten over ijsblokjes in mixing glas. Strain de absinthe (nu gekoeld) in shotglas en gooi het rocks glas leeg. Strain mixing glas in rocks glas en garneer met citroenschil.

https://social.tippr.nl/cocktail-sazerac

Laatste artikelen

Michelin sterren 2024: België & Luxemburg

Michelin sterren 2024: België & Luxemburg heeft op maandag 26 februari de spotlight gezet op de culinaire chefs van de regio door de nieuwste...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg