fbpx

COCKTAIL: Sazerac

De cocktails die iedere Horeca zaak hoort te kennen volgens Timo Janse, eigenaar Flying Dutchmen Cocktails Amsterdam aangevuld met de product tips die ze gebruiken.

-60 ml cognac EN/OF rye whisky -wij gebruiken Giboin Napoleon EN/OF Sazerac rye
-1 bar spoon suiker siroop 2:1
-3 dashes Peychaud bitters
-1 dash angostura bitters
-15 ml absinthe -wij gebruiken Kubler-

Koel een rocks glas voor met crushed ijs en giet hier de absinthe in. Stir apart de andere 4 ingrediënten over ijsblokjes in mixing glas. Strain de absinthe (nu gekoeld) in shotglas en gooi het rocks glas leeg. Strain mixing glas in rocks glas en garneer met citroenschil.

https://social.tippr.nl/cocktail-sazerac

Laatste artikelen

Verhoog gastervaring in de horeca met pepermunt

Een eenvoudige manier om de gastervaring in de horeca te optimaliseren, is door pepermunt te serveren bij de bon. Wanneer gasten hun maaltijd afsluiten...

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg