fbpx

COCKTAIL: Vieux Carré 2.3 – how to

Vooruit, hoe maak ik hem dan?

Een kind kan de was doen:
Pak een “Rocks” glas, vul het met ijsblokjes en voeg de volgende ingrediënten toe:

30 ml rode vermouth
-koop eens een Willem’s Wermoet, of Oscar 697-
30 ml cognac
-niet noodzakelijk een tweede hypotheek te nemen, maar in vredesnaam laat de
vieux nog maar waar hij is, alhoewel ook erg lekker op zijn tijd-
30 ml rye whisky
-als die er niet is kan je ook bourbon gebruiken, maar bijvoorbeeld Bulleit rye is
vrij makkelijk te vinden-
10 ml DOM Benedictine
-ja stof hem maar af, dit oudje is HET ingrediënt van deze cocktail-
2 dashes Peychaud bitters
-kan even zoeken zijn, geen nood als je deze weg moet laten, maar maakt de drink
wel af-

Ongeveer 20 seconden roeren tot goed gemixt en de schil van een sinaasappel toe voegen. Genieten maar.

Klassieke cocktails die iedere Horeca zaak hoort te kennen volgens Timo Janse, eigenaar Flying Dutchmen Cocktails Amsterdam.

https://social.tippr.nl/cocktail-vieux-carre-2-3-how-to

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg