fbpx

COCKTAILTIME: Collins

Wij krijgen geen genoeg van heerlijke zomercocktails. Niks is lekkerder dan een verfrissend drankje op een warme zomeravond. Gasten zullen helemaal wild worden van de Collins.

Ingrediënten:
– 60 ml oude of korenwijnjenever
– 30 ml versgeperst citroensap
– 15 ml suikersiroop (verhouding 2:1)
– Top met sodawater
– Citroen

Bereidingswijze:
1. Schenk de jenever, citroensap en suikersiroop in een shaker gevuld met ijs.
2. Shake hard tot de shaker ijskoud is.
3. Schenk uit en strain in een Collins-glas gevuld met ijsblokken.
4. Top met sodawater, geef een ‘gentle stir’ en garneer met een citroenpartje.

Bron: Esquire

https://social.tippr.nl/cocktailtime-collins

Laatste artikelen

Waarom een dinner show in de horeca?

Wat is een dinner show?Een dinner show is een avondvullend concept waarbij een diner wordt gecombineerd met entertainment, zoals live muziek, cabaret, theater of...

Alles-in-één horeca POS-systemen, kassasysteem en meer!

POS-systemen: meer dan alleen een kassaDe basis van elke horecazaak is de kassa. Maar de moderne kassa is allang geen losse lade meer: steeds...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg