fbpx

COCKTAILTIME: Dandelyan in Londen

De beste cocktailbar ter wereld is volgens het genootschap Tales of the Cocktail ‘Dandelyan’ in Londen. En waarom dan precies? De bar serveert zowel innovatieve eigen dranken als klassiekers met een twist. Het menu, Vices of Botany, is verdeeld in vier onderdelen: Faith, Lust, Currency and Rock ‘n’ Roll. Aangevuld met klassiekers en alcoholvrije cocktails. Oprichter Ryan Chetiyawardana is soms wel een jaar bezig met een nieuw menu. Niet alleen om de smaken perfect te krijgen, maar vooral om er zeker van te zijn dat het concept volledig klopt. Zo staat het huidige menu voor het ontvluchten van de werkelijkheid en guilty pleasures. De barinrichting met groene marmeren bar, meubels van roze leer en afbeeldingen van de Thames maakt de het hele plaatje af.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/cocktailtime-dandelyan-in-londen

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg