fbpx

COCKTAILTIME: Koffie cocktail

Je hebt koffie en je hebt cocktails. Valt dit te combineren? Ja! Door creatieve bartenders en barista’s vol passie, lijken twee verschillende werelden samen te komen. Er is nu een trend aan de gang waarin koffiecocktails worden verrijkt met alle visie, techniek, smaakgevoel en kennis die beide teams te bieden hebben. Team cocktail en team koffie strijden niet meer tegen elkaar, maar met elkaar!

Ingrediënten:
– 20 ml Barcelo Gran Añejo
– 30 ml Tia Maria
– 50 ml gepureerde verse mango
– Stooker Kenya espresso shot
– 10 ml honingsiroop

Werkwijze:
Schenk alle ingrediënten in een shaker. Vul met ijsblokjes, shake zo’n 10-12 seconden hard en fine strain in een voorgekoeld coupeglas. Garneer met gedroogde mango en een blokje honing.

Credit: www.ingmardrinkt.nl

https://social.tippr.nl/cocktailtime-koffie-cocktail

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg