fbpx

COCKTAILTIME: Koffie cocktail

Je hebt koffie en je hebt cocktails. Valt dit te combineren? Ja! Door creatieve bartenders en barista’s vol passie, lijken twee verschillende werelden samen te komen. Er is nu een trend aan de gang waarin koffiecocktails worden verrijkt met alle visie, techniek, smaakgevoel en kennis die beide teams te bieden hebben. Team cocktail en team koffie strijden niet meer tegen elkaar, maar met elkaar!

Ingrediënten:
– 20 ml Barcelo Gran Añejo
– 30 ml Tia Maria
– 50 ml gepureerde verse mango
– Stooker Kenya espresso shot
– 10 ml honingsiroop

Werkwijze:
Schenk alle ingrediënten in een shaker. Vul met ijsblokjes, shake zo’n 10-12 seconden hard en fine strain in een voorgekoeld coupeglas. Garneer met gedroogde mango en een blokje honing.

Credit: www.ingmardrinkt.nl

https://social.tippr.nl/cocktailtime-koffie-cocktail

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg