fbpx

COCKTAILTIME: Koffie cocktail

Je hebt koffie en je hebt cocktails. Valt dit te combineren? Ja! Door creatieve bartenders en barista’s vol passie, lijken twee verschillende werelden samen te komen. Er is nu een trend aan de gang waarin koffiecocktails worden verrijkt met alle visie, techniek, smaakgevoel en kennis die beide teams te bieden hebben. Team cocktail en team koffie strijden niet meer tegen elkaar, maar met elkaar!

Ingrediënten:
– 20 ml Barcelo Gran Añejo
– 30 ml Tia Maria
– 50 ml gepureerde verse mango
– Stooker Kenya espresso shot
– 10 ml honingsiroop

Werkwijze:
Schenk alle ingrediënten in een shaker. Vul met ijsblokjes, shake zo’n 10-12 seconden hard en fine strain in een voorgekoeld coupeglas. Garneer met gedroogde mango en een blokje honing.

Credit: www.ingmardrinkt.nl

https://social.tippr.nl/cocktailtime-koffie-cocktail

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg