Elkaar structureel complimentjes geven. Het klinkt geforceerd, maar niks is minder waar. Uiteraard is een leuk salaris belangrijk maar zo nu en dan een compliment voor het werk dat je werknemers gedaan hebben is net zo belangrijk. Laat al je personeel een keer in de week (een keer in de twee weken kan natuurlijk ook) een compliment op een briefje schrijven, waarna je er op een wat rustiger moment een aantal uit pakt en deze geeft aan de persoon voor wie ze zijn. Krijg je dit voor elkaar, dan is de glimlach die daardoor op het gezicht van je werknemers ook de glimlach die je gasten als eerste zien wanneer ze je restaurant binnen stappen.
Complimentjesdag
https://social.tippr.nl/complimentjesdag
Laatste artikelen
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
TIPPR-team - 0
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Eiwitten in frisdrank?
TIPPR-team - 0
XXL Nutrition
Gasten zoeken steeds vaker naar verfrissende, gezonde alternatieven die passen binnen een actieve levensstijl. Op het terras, na een workout of gewoon als...
Insight
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.