fbpx

Complimentjesdag

Elkaar structureel complimentjes geven. Het klinkt geforceerd, maar niks is minder waar. Uiteraard is een leuk salaris belangrijk maar zo nu en dan een compliment voor het werk dat je werknemers gedaan hebben is net zo belangrijk. Laat al je personeel een keer in de week (een keer in de twee weken kan natuurlijk ook) een compliment op een briefje schrijven, waarna je er op een wat rustiger moment een aantal uit pakt en deze geeft aan de persoon voor wie ze zijn. Krijg je dit voor elkaar, dan is de glimlach die daardoor op het gezicht van je werknemers ook de glimlach die je gasten als eerste zien wanneer ze je restaurant binnen stappen.

https://social.tippr.nl/complimentjesdag

Laatste artikelen

Duurzame Reiniging in de Horeca

Ecolab - MAXX Synbiotic Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg