fbpx

Consument bewandelt het gezonde pad

Genieten van iets heerlijks gaat steeds meer hand in hand met iets goeds doen voor je lichaam. Gasten zijn op zoek naar heerlijke gerechten en creaties met verse, gezonde en voedzame ingrediënten. Gerechten met minder suiker, minder vet, minder bewerkt, enzovoort. Vers fruit of zelfs groenten of kruiden worden in chocoladecreaties verwerkt en het werken met ingrediënten die een invloed hebben op ons welzijn, denk maar aan groene matcha thee, neemt ook steeds meer toe. De gast is op de gezondere pad aan het wandelen en de horeca speelt hier steeds meer en slimmer op in.

https://social.tippr.nl/consument-bewandelt-het-gezonde-pad

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg