fbpx

Consument bewandelt het gezonde pad

Genieten van iets heerlijks gaat steeds meer hand in hand met iets goeds doen voor je lichaam. Gasten zijn op zoek naar heerlijke gerechten en creaties met verse, gezonde en voedzame ingrediënten. Gerechten met minder suiker, minder vet, minder bewerkt, enzovoort. Vers fruit of zelfs groenten of kruiden worden in chocoladecreaties verwerkt en het werken met ingrediënten die een invloed hebben op ons welzijn, denk maar aan groene matcha thee, neemt ook steeds meer toe. De gast is op de gezondere pad aan het wandelen en de horeca speelt hier steeds meer en slimmer op in.

https://social.tippr.nl/consument-bewandelt-het-gezonde-pad

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg