We kennen natuurlijk al de all day breakfast trend. De hele dag door kun je overal de lekkerste ontbijt- en brunchgerechten bestellen. Om 5 uur ‘s middags aan de pancakes of eggs benedict is inmiddels al bijna gewoon geworden. Nu gaan we meer over naar een all day, all night concept. Menukaarten die de hele dag en avond te bestellen zijn. Dus geen aparte lunch- of dinerkaart, maar één kaart met verschillende bites voor de hele dag. Past ook helemaal bij de fast casual trend. Low profile, iets goeds eten is helemaal van nu. En dan het liefst in niet al te grote porties zodat je zelf kunt mixen en matchen en dus een hele hoop van de menukaart kunt proeven.
Dag en nacht dezelfde kaart
https://social.tippr.nl/dag-en-nacht-dezelfde-kaart
Laatste artikelen
Gratis naar de Horecava met TIPPR
TIPPR-team - 0
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
6 Tips om je te onderscheiden met thee
TIPPR-team - 0
Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.