fbpx

Daluren benutten

Als horecaondernemer vind je het natuurlijk belangrijk om alles uit je zaak te halen en je omzet te vergroten. Het optimaliseren van je daluren kan een slimme manier zijn hiervoor. Dynamic pricing zou je kunnen helpen bij het optimaliseren van deze uren. Met dynamic pricing pas je de verkooprijzen aan, adhv variable factoren. Tijdens daluren zullen prijzen dus lager liggen en hiermee trek je meer gasten. Je kunt hiermee oneindig creatief zijn. Belangrijk is wel dat je zorgt voor constante kwaliteit.

https://social.tippr.nl/daluren-benutten

Laatste artikelen

Wie maken kans op drie MICHELIN sterren?

De strijd om drie MICHELIN sterren in Nederland is spannender dan ooit. In dit artikel lees je onze voorspellingen, ontdek je welke tien restaurants kans maken en waarom de stap naar drie sterren zo bijzonder en zeldzaam is.

MICHELIN Gids 2025 Nederland – alles wat je moet weten

De MICHELIN Gids 2025 voor Nederland wordt op 6 oktober 2025 gepresenteerd in het MECC Maastricht. Hier vind je alle artikelen rondom de gids: van de nieuwste sterrenrestaurants en Bib Gourmands tot de belangrijkste trends en achtergronden.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg