fbpx

De drie meest voorkomende inwerkfouten

Inwerken gebeurt voornamelijk bij nieuwe werknemers maar nu de horeca zich moet aanpassen aan de 1,5 meter zul je je werknemers opnieuw moeten inwerken.

1. Te veel informatie op één dag

We snappen het, het liefste heb je dat ze binnenkomen en dat je niks moet uitleggen. Helaas, dat is niet zo. Ze komen immers binnen in een nieuw ‘huis’ dus dat vergt wat uitleg. Maar weet wanneer je moet stoppen met het zenden van nieuwe informatie want wanneer je te veel zendt loop je de kans dat ze niet alles absorberen. Geef de gepaste uitleg op het gepaste moment.

2. Maak je eigen inwerkformat!

Zoals bovengenoemd, ieder ‘huis’ en zo dus ook jouw onderneming is uniek. Daarom is het dus ook van belang dat je je eigen inwerkformat maakt. Je kan immers niet je concurrentie zijn teamspirit overnemen.

3. Neem je tijd met het inwerken
Wat voor jou een thuis wedstrijd is, is voor een ander misschien Chinees. Investeer in de kennis en van je teamleden.

https://social.tippr.nl/de-drie-meest-voorkomende-inwerkfouten

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg