fbpx

De eerste Hard Seltzers op Nederlandse bodem

Eerder schreven we al over ‘hard seltzer’, de laagcalorische en laagalcoholische trend. We kwamen in contact met Bozu Soda Vodka om meer te weten te komen over Hard Seltzer. Dit omdat Bozu als een van de eerste Hard Seltzer in Nederland lanceert.

Hard Seltzer is het logische antwoord op een voedingstrend die steeds belangrijker is, maar waar gek genoeg binnen alcohol nog niets mee gedaan wordt: bewuster genieten. Zonder suiker, zoetstof, koolhydraten of gluten en met slechts 70 kcal per blik (afkomstig uit de 5% alcohol) is dit het ultieme drankje voor bewustere genieters.
 
Hoe smaakt dat dan? Verfrissend; een echte dorstlesser zoals een ijskoud biertje dat ook kan zijn, maar dan zonder het bijbehorende opgeblazen gevoel wat je daarvan krijgt. De natuurlijke smaken zijn zeer uitgebalanceerd en drinken verraderlijk makkelijk door. Door het gebruik van een zeer zachte aardappelwodka is amper waar te nemen dat er alcohol gedronken wordt. Zeker met het zonnetje erbij voorspellen we dat dit wel eens erg populair kon gaan worden. 

Beweegreden voor het bedenken van BOZU is volgens oprichters Brend & Gianluca precies bovenstaand verhaal geweest: “Steeds meer mensen eten de hele week quinoa-salades en bloemkoolpizzas, en drinken een verse smoothie, matcha thee of slow-juice; dan is het toch zonde om dat ieder weekend weer teniet te doen?”.

Foto credits: Bozu Vodka Soda

https://social.tippr.nl/de-eerste-hard-seltzers-op-nederlandse-bodem

Laatste artikelen

TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken 

Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij toont...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg