fbpx

De Krekelburger – De Krekerij

Opvallende trends in de horeca: Gasten worden geprikkeld door verrassende culinaire ervaringen, en vragen meer en meer om nieuwe duurzame eiwitbronnen. Eiwitbommetjes met minimale milieu impact, ook wel krekels en sprinkhanen genoemd, vormen de unieke smaakexplosie van de toekomst. Probeer de krekelburger

Dit artikel verder lezen in de app?



De robuuste krekelburger heeft spraakmakend lekkere, diepe umami smaak. In de burger zijn de krekels zelf helemaal verwerkt en de vlezige burger structuur is afkomstig van tarwe-eiwit, favaboon en plantaardige vetten. 

Grab ‘m by the cricket, verrijk je menu en verras je gast met een spraakmakend lekkere burger van krekel. De toekomst is nu! Bestel hem op de website van De Krekerij.

Nieuwsgierig? Hop naar www.dekrijkerij.nl of neem contact op met Jasmijn de Vries via jasmijn@dekrekerij.nl of bel op 0683856451.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg