fbpx

De perfecte breakfast pancakes

Hoe krijg je potverdikkeme toch die perfecte pancakes? Die perfecte goudbruine kleur is onmisbaar bij de looks van dit gerecht. Maar hoe krijg je die mooie kleur? Die krijg je door tussen het bakken door je pan te verschonen. De restjes melk die tijdens het bakken in je pan blijven zitten kunnen door hitte karamelliseren. Zodra je deze restjes in de pan laat zitten kunnen ze zorgen voor verbrande randjes rondom nieuwe pannenkoeken. Houd daarom ten allen tijden je pan schoon en gebruik voor iedere pannenkoek een nieuwe laag boter.
?Bron ELLE Eten

https://social.tippr.nl/de-perfecte-breakfast-pancakes

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg