fbpx

Tijd is ‘t belangrijkste ingrediënt – De Rotterdamsche Oude

Tijd zorgt ervoor dat De Rotterdamsche Oude kaas zo uniek is en blijft. Het karakter, het uiterlijk en de uitgesproken smaak worden allemaal door tijd versterkt.

Download de TIPPR-app?



Er zijn twee Rotterdamsche Oude, eentje van 55 weken oud en eentje van 100 weken oud. Beide werden gekeurd bij de Superior Taste Awards. En met succes! Ze hebben namelijk beide drie van de drie sterren ontvangen, de hoogst mogelijke beoordeling! 

Twee punten oude Rotterdamsche kaas
De Rotterdamsche oude, beide (55 weken & 100 weken) hebben drie sterren van de Superior Taste Awards.

De basis van de kaas is heerlijke verse melk van Nederlandse koeien. De kwaliteit van deze melk zorgt mede voor de uitgesproken en unieke smaak van de Rotterdamsche Oude.

Op dit moment bestaat het assortiment uit kazen gerijpt tot 36 weken, 55 weken, 100 weken en een geitenkaas van 28 weken oud. 

Dit maakt De Rotterdamsche Oude, de ideale kaas voor ieder gebruiksmoment en perfect voor op de kaasplank.

Ervaar zelf wat tijd doet met De Rotterdamsche Oude kaas en neem contact op met outofhome@zijerveldfood.nl of bestel deze direct, klik hier

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg