fbpx

De zin en onzin van garneren – Perfect Serve Barshow

Als het gaat om garneren van cocktails zijn er twee tegengestelde krachten aan het werk tegelijkertijd.

Enerzijds de zucht van de eind consument naar “instagrammable” cocktails. Deze dicteert dat iedere drink in iets anders moet dan een glas, liefst met een hele banaan uitgehouwen als dolfijn. Anderzijds de harde economische realiteit dat er voor die dolfijn-banaan betaald moet worden. Erger nog, de kans is groot dat deze banaan de vuilnisbak in duikt. Niet bepaald biologisch verantwoord, en -tenzij we naar cocktails van 20 euro per stuk willen- al helemaal niet economisch. Denk ook maar eens de tijd die personeel bezig is om deze dolfijn te houwen.

Als we starten met die eenvoud, maar dan naar juist de kwaliteit van die cocktail kers, de reden van dat munt topje, en de herkomst van dat cacao poeder zit je met je cocktails meer on trend dan ooit te voren.

In het oerwoud dat cocktails heet kan het soms moeilijk navigeren zijn. Perfect Serve Barshow Amsterdam (21-22 mei) is het event waar trends uitgelegd worden en zin van onzin wordt gescheiden.

https://social.tippr.nl/de-zin-en-onzin-van-garneren-perfect-serve-barshow

Laatste artikelen

Waarom de ‘Why’ onmisbaar is in de horeca

In de dynamische wereld van de horeca staat één vraag centraal die alle anderen overstijgt: waarom doe je wat je doet? Deze 'Why' vormt...

Verhoog je marge met deze tips voor in de horeca

Als horecaondernemer kun je je marges verhogen zonder de gastbeleving te verminderen. Creativiteit en efficiëntie bij het maken van gerechten zijn hierbij essentieel. Door...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg