fbpx

Duurzame vis verkopen

Vele vissoorten zijn overbevist en dat is een ernstige zaak. Hier wilde restaurant Kingfisher Fish and Chips ook niet met meedoen. Met twaalf soorten is Kingfisher Fish and Chips wereldrecordhouder als het gaat om het aantal MSC-gecertificeerde vissoorten op de kaart. Dit fish & chips concept draait volledig om kwaliteit en gebruik van duurzame producten. De eigenaars willen leegvissen tegengaan en hun gasten uitsluitend eerlijke producten serveren. Gasten kunnen via een QR-code precies zien welke weg hun vis heeft afgelegd: van zee tot bord. Zo kan er geen twijfel bestaan over de herkomst en versheid van de vis.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/duurzame-vis-verkopen

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg