fbpx

Duurzame vis verkopen

Vele vissoorten zijn overbevist en dat is een ernstige zaak. Hier wilde restaurant Kingfisher Fish and Chips ook niet met meedoen. Met twaalf soorten is Kingfisher Fish and Chips wereldrecordhouder als het gaat om het aantal MSC-gecertificeerde vissoorten op de kaart. Dit fish & chips concept draait volledig om kwaliteit en gebruik van duurzame producten. De eigenaars willen leegvissen tegengaan en hun gasten uitsluitend eerlijke producten serveren. Gasten kunnen via een QR-code precies zien welke weg hun vis heeft afgelegd: van zee tot bord. Zo kan er geen twijfel bestaan over de herkomst en versheid van de vis.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/duurzame-vis-verkopen

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg