fbpx

Eetbaar bestek maakt een opmars

Een aantal jaar geleden werd er al over soortgelijke producten geschreven, maar nu lijkt het erop dat eetbaar bestek steeds vaker gebruikt wordt. Bakeys, een producent uit India, werkt momenteel aan een productlijn van eetbaar bestek, waaronder chopsticks en vorken.

Waarom wordt dit type bestek buiten India nog niet veel gebruikt in de fastfoodbranche? Er moet nog een werkbaar model voor een mes worden ontwikkeld om een volledig duurzame oplossing voor plastic bestek te bieden. Of eetbaar bestek het traditionele bestek helemaal zal vervangen, is nog niet zeker. Dit kan wellicht pas in een verre toekomst gebeuren.

De opkomst van eetbaar bestek belooft een duurzamere optie te zijn voor de voedingsindustrie, met potentieel voor bredere acceptatie en gebruik wereldwijd.

https://social.tippr.nl/eetbaar-bestek-maakt-een-opmars

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg