fbpx

Gap tussen horeca en retail vervaagt

Uiteten in de supermarkt. Met de retail die zich steeds meer richting de horeca beweegt waren we al langer bekend. Maar de sluiting van de horeca heeft nu juist de beweging andersom mogelijk gemaakt. De horeca is de nieuwe lokale retailer. Je ziet de gekste dingen voorbijkomen, café’s die kersttruien verkopen en restaurants die zijn omgetoverd tot snoepwinkel. En het werkt ook nog eens! Gasten willen juist in deze tijd hun lokale horeca steunen. Uiteindelijk worden de cafe’s wel weer cafe’s, maar de retail functie zal naar verwachting bij een groot deel blijven bestaan. Een mooie kans om extra inkomsten te genereren. Hoe ga jij hiermee aan de slag?

Via de TIPPR.SHOP is het voor iedere horecaondernemer mogelijk om een eigen gratis webshop aan te maken en horecaproducten te verkopen! Kijk voor meer informatie op TIPPR.SHOP.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

https://social.tippr.nl/gap-tussen-horeca-en-retail-vervaagt

Laatste artikelen

Succesvol Verkopen in de Foodservice B2B: Conversie, Awareness en Onderbouwde Strategieën

De foodservice-markt verandert razendsnel. Horecaondernemers kopen anders in, oriënteren zich online en verwachten van hun leveranciers meer dan alleen een goed product. Wie vandaag...

Waarom McDonald’s beter traint dan veel MICHELIN sterrenrestaurants – en wat jij daarvan kunt leren

De Michelin-sterren van 2025 zijn bekend en de culinaire wereld praat over chefs, sterren en verfijning. Maar achter die glans schuilt een groeiende uitdaging...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg