fbpx

Gazoz, de nieuwe frisdrank

Deze nieuwe trend is afkomstig uit Turkije, de vraag naar minder zoete en ongezonde frisdranken was de aanstichting tot de innovatie van dit nieuwe drankje.

Het woord komt vanuit de Franse en Turkse taal, Gazoz is het woord dat ze geven aan ‘old-fashioned’ frisdranken. Deze werden vaak gemaakt met enkel bruisend water en natuurlijke siroop.

Maar Gazoz is de hippere versie hiervan voor alle foodies die een lekker, maar gezond drankje lusten. Bij Gazoz worden namelijk vaak kruiden en fruit en geweekt en gekookt in water. Als kruiden wordt o.a. lavendel gebruikt maar ook za’ater (groene kruidenmelange) of zelfs geraniums. Dit zorgt voor een fleurig, kleurig en lekker drankje dat excellent is voor gasten die graag een mooi plaatje op Instagram delen.

Borrl Kitchen heeft deze gezonde, huisgemaakte limonade bijvoorbeeld al op het menu staan.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst credit: fromthegrapevine.com
Foto credits: Borrl Kitchen

https://social.tippr.nl/gazoz-de-nieuwe-frisdrank

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg