fbpx

Gebruik seizoensproducten

Asperges in november en blauwe bessen in januari: ingevlogen groente en fruit belasten het milieu het zwaarst. Europese vollegronds-groente is juist wél een goede keuze, net als producten uit kassen met veel energiemaatregelen. Gebruik de Groente- en fruitkalender om milieuvriendelijke groente en fruit uit te zoeken. Eten en drinken zorgt voor 20 tot 30 procent van onze milieubelasting. Met je keuzes in de keuken kun je veel verschil maken voor het milieu. Ben jij goed bewust van wat je koopt en kookt?

https://social.tippr.nl/gebruik-seizoensproducten

Laatste artikelen

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horeca vakbeurs van Rotterdam en omgeving voor ambitieuze horecaprofessionals en vindt plaats in Rotterdam Ahoy. Als toonaangevend gastronomisch platform brengt...

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg