fbpx

Gebruik seizoensproducten

Asperges in november en blauwe bessen in januari: ingevlogen groente en fruit belasten het milieu het zwaarst. Europese vollegronds-groente is juist wél een goede keuze, net als producten uit kassen met veel energiemaatregelen. Gebruik de Groente- en fruitkalender om milieuvriendelijke groente en fruit uit te zoeken. Eten en drinken zorgt voor 20 tot 30 procent van onze milieubelasting. Met je keuzes in de keuken kun je veel verschil maken voor het milieu. Ben jij goed bewust van wat je koopt en kookt?

https://social.tippr.nl/gebruik-seizoensproducten

Laatste artikelen

MICE Operations

by Rabbit Events Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg