fbpx

Gebruik seizoensproducten

Asperges in november en blauwe bessen in januari: ingevlogen groente en fruit belasten het milieu het zwaarst. Europese vollegronds-groente is juist wél een goede keuze, net als producten uit kassen met veel energiemaatregelen. Gebruik de Groente- en fruitkalender om milieuvriendelijke groente en fruit uit te zoeken. Eten en drinken zorgt voor 20 tot 30 procent van onze milieubelasting. Met je keuzes in de keuken kun je veel verschil maken voor het milieu. Ben jij goed bewust van wat je koopt en kookt?

https://social.tippr.nl/gebruik-seizoensproducten

Laatste artikelen

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...

A table gerechten

Ardo In een tijd waarin keukenpersoneel schaars is en de vraag naar snelle oplossingen toeneemt, biedt Ardo een assortiment bereide groenten dat perfect inspeelt op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg