fbpx

Geefeconomie

De toename in eenzaamheid, de vermindering in solidariteit en de verdwijning van begrip, roepen bij sommigen mensen grote frustraties op.

In grote steden zie je vaak terug hoe individualistisch sommigen mensen wel niet denken. Maar gelukkig zijn er ook mensen die dit zien en er alles aan willen doen om dit tegen te gaan. Zo ontstaat de ‘Geefeconomie’, waar het mom ‘help elkaar’ de bovenhand heeft.

Op de foto kan je bijvoorbeeld zien hoe er zich, aan de hand van zelforganiserende burgers, een mooie voedselkringloop heeft ontstaan. Als horecaondernemer is dit bijvoorbeeld een mooie plek om je voedsel naar toe te brengen dat dicht tegen zijn vervaldatum aan is, waarvan je weet dat het toch niet op tijd op komt.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst en foto inspiratie: KasKantine

https://social.tippr.nl/geefeconomie

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg