fbpx

Groente Desserts

Van het eten van lekkere desserts kunnen we geen genoeg krijgen. Waar het eten van dessert een paar jaar leek te verminderen, lijken gasten tegenwoordig weer steeds vaker voor een zoetig nagerecht te gaan. Wel lijken mensen steeds bewuster bezig te zijn met wat ze eten, en is er meer behoefte aan gezondere desserts.
Een van de laatste desserttrends is dan ook het verwerken van groenten in een dessert. Een voordeel is ook dat je met groenten, fruit en kruiden soms felle kleuren aan je desserts kunt geven. Nog een voordeel aan experimenteren met groenten is dat er veel verschillend structuren en smaken zijn, die door een juiste manier van combineren soms nog smaakvoller zijn dan bijvoorbeeld desserts met suiker, kleurstoffen en boter. Ook steeds vaker worden er exotische vruchten gebruikt voor desserts. Wees creatief en probeer gewoon eens wat verschillende combinaties uit. Wie weet wat voor heerlijks eruit voortkomt.

https://social.tippr.nl/groente-desserts

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg