fbpx

Haal meer uit je menukaart!

Naast je medewerkers is je menukaart het visitekaartje van je horecazaak. Daarnaast is je menukaart het product om je omzet mee te verhogen. Hoe?
– Zet geen euroteken voor de prijzen en zet de prijzen niet op volgorde. Zo voorkom je dat gasten prijzen gaan vergelijken.
– Deel je meunkaart in onder categorieën. Deel hem in bijvoorbeeld in per gang, op smaak of op herkomst. Maak het je gast niet te moeilijk, zorg ervoor dat je niet meer dan zeven keuzes per categorie aanbiedt.
– Creëer een gevoel van schaarste; ‘Alleen vandaag nog te verkrijgen’ of biedt exclusieve seizoen producten aan.
– Breng gerechten met de mooiste onder de aandacht; ‘favoriet van de chef’ of plaats een mooi verhaal of een foto erbij. Je gasten bestellen het gerecht eerder, zodra het in de spotlights staat!

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

https://social.tippr.nl/haal-meer-uit-je-menukaart

Laatste artikelen

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...

Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!

Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally  is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg