fbpx

Herfst- en winter koffie

De koude dagen komen er weer aan. En wat wil je dan? Een warm bekertje koffie in je koude handen. Boost je omzet door speciale herfst- en winter varianten aan te bieden voor take-away. Maak gebruik van een van de volgende tips:
– Voeg siroop toe aan de koffie. Denk aan chocolate chip, hazelnoot of gembersiroop.
– Maak gebruik van koekjes in de koffie, zoals amarettokoekjes, chocolatchip kruimels of een kletskop.
– Voeg slagroom toe. Slagroom doet gasten toch een beetje denken aan de warme chocomel met slagroom. Strooi er als extra’tje nog wat kaneel overheen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

https://social.tippr.nl/herfst-en-winter-koffie

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg