fbpx

Herfst- en winter koffie

De koude dagen komen er weer aan. En wat wil je dan? Een warm bekertje koffie in je koude handen. Boost je omzet door speciale herfst- en winter varianten aan te bieden voor take-away. Maak gebruik van een van de volgende tips:
– Voeg siroop toe aan de koffie. Denk aan chocolate chip, hazelnoot of gembersiroop.
– Maak gebruik van koekjes in de koffie, zoals amarettokoekjes, chocolatchip kruimels of een kletskop.
– Voeg slagroom toe. Slagroom doet gasten toch een beetje denken aan de warme chocomel met slagroom. Strooi er als extra’tje nog wat kaneel overheen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

https://social.tippr.nl/herfst-en-winter-koffie

Laatste artikelen

TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken 

Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij toont...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg