We zijn ons vaak heel bewust van wat we eten en hier word door veel restaurants op ingespeeld. De tijd van eten zonder nadenken is misschien wel voorbij. Gasten willen weten wat ze eten en checken dit maar al te vaak. De super extreem gezonde trend is wel een beetje op de achtergrond gevallen, want clean eating is alweer wat afgenomen. Gasten willen een lekker snackje op zijn tijd, vooral met dit heerlijke zomer weer. Trending daarin zijn de luxe frietjes. Friet maar dan nog beter, met huisgemaakte truffelmayo door Sergio Herman of de friet met stoofvlees van Niven’s Frietdistrict. Goed zondigen is het nieuwe zondigen! Zo hoeven gasten zich niet meer schuldig te voelen.
Het nieuwe zondigen
https://social.tippr.nl/het-nieuwe-zondigen
Laatste artikelen
Tips: Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
De gasten-DRUK in 2025 is zowel een uitdaging als een kans voor horecaondernemers. Door zich aan te passen aan de veranderende behoeften van consumenten...
MICE Operations
TIPPR-team - 0
by Rabbit Events
Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.