fbpx

Het nieuwe zondigen

We zijn ons vaak heel bewust van wat we eten en hier word door veel restaurants op ingespeeld. De tijd van eten zonder nadenken is misschien wel voorbij. Gasten willen weten wat ze eten en checken dit maar al te vaak. De super extreem gezonde trend is wel een beetje op de achtergrond gevallen, want clean eating is alweer wat afgenomen. Gasten willen een lekker snackje op zijn tijd, vooral met dit heerlijke zomer weer. Trending daarin zijn de luxe frietjes. Friet maar dan nog beter, met huisgemaakte truffelmayo door Sergio Herman of de friet met stoofvlees van Niven’s Frietdistrict. Goed zondigen is het nieuwe zondigen! Zo hoeven gasten zich niet meer schuldig te voelen.

https://social.tippr.nl/het-nieuwe-zondigen

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg