fbpx

Het tijdperk van bestellen en afhalen

Afhalen en bezorgen bestaat natuurlijk al even maar met de toename in digitalisering gaat dit alleen maar een grotere rol spelen. Alleen kunnen restaurants maar zoveel bestellingen aan. De keuken moet dit weten klaar te maken naast de bestellingen van de tafels binnen en daarnaast kan de grote van de keuken maar een bepaalde capaciteit aan.

Dark kitchens kunnen daar echter de oplossing voor bieden. Ze worden ook wel delivery-only restaurants genoemd. Dit zijn dan ook keukens die volledig gewijd zijn aan het bezorgen van maaltijden.

Er zitten ook enkele voordelen aan voor bedrijven wanneer ze hier gebruik van maken. Zo kan je je kosten verlagen doordat je geen wacht- of zitruimte nodig voor mensen die op hun bestelling wachten. Maar het is ook een manier om nieuwe recepten, menu’s of zelfs merken mee uit te proberen. Wanneer de trends veranderen kan de keuken heel gemakkelijk overstappen op een heel nieuw menu.

Tekst credit: Deliverect

https://social.tippr.nl/het-tijdperk-van-bestellen-en-afhalen

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg