Tijdens de borrel kunnen een lekker drankje en een bittergarnituur niet ontbreken in de horeca. Uit onderzoek is gebleken dat extra horeca momenten, zoals het aperitief, meer omzet kunnen genereren. Welke snacks zet jij op de kaart?
Download de TIPPR-app?
Een standaard bittergarnituur mist vaak iets speciaals. De gast krijgt een bordje geserveerd met daarop 6 bitterballen, mosterd en een paar servetjes. Het valt altijd goed in de smaak, maar het is tijd voor iets nieuws.
Met een High Fry kun je je gasten verrassen door meer ingrediënten toe te voegen aan de Borrelmaatjes. Denk bijvoorbeeld aan hamburgerbroodjes, sla, komkommer, granaatappelpitjes, pitabroodjes, en atjar.
Te denken valt aan de Borrelmaatjes, bestaande uit onder andere Van Dobben kalfskroketjes, Souflesse mini kaassoufflés en Van Lieshout frikandelletjes, zijn er om te delen. Dit kan op verschillende manieren.
Op deze manier maak je van een simpel bittergarnituur een High Fry, die ook nog eens een mooie toevoeging op de menukaart is.
Ontdek hier het recept voor de High Fry!
Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.
Nu je hier toch bent …
Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?
Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier
Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!