fbpx

Highball onmisbaar op de Cocktailkaart

Een trend die telkens innovatiever wordt. De cocktailkaart. De manier van kijken naar cocktails is in de afgelopen jaren erg geprofessionaliseerd.
Waarom?
Er zit veel marge op een cocktail. Ervoor zorgen dat je kwalitatieve en innoverende cocktails op de kaart hebt staan is dus steeds belangrijker. Een voorbeeld hiervan is de Highball. Een Highball is een cocktail met een sterke drank en een non-alcoholische mixer. Niet de meest spannende cocktail die bedacht kan worden, maar ze zijn snel te maken en lekker om te drinken.

https://social.tippr.nl/highball-onmisbaar-op-de-cocktailkaart

Laatste artikelen

Horeca in crisis: medewerkers stoppen vaak al na 3 dagen

Personeelstekort, hoge werkdruk en jonge medewerkers die na een paar dagen alweer vertrekken: het is hét probleem van de horeca in 2025. Maar wist...

Wat is de HOP-regeling?

HOP staat voor Horeca Ontwikkel Platform en is een fonds dat is opgericht door de sociale partners in de horecasector (onder meer Koninklijke Horeca...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg