fbpx

Highball onmisbaar op de Cocktailkaart

Een trend die telkens innovatiever wordt. De cocktailkaart. De manier van kijken naar cocktails is in de afgelopen jaren erg geprofessionaliseerd.
Waarom?
Er zit veel marge op een cocktail. Ervoor zorgen dat je kwalitatieve en innoverende cocktails op de kaart hebt staan is dus steeds belangrijker. Een voorbeeld hiervan is de Highball. Een Highball is een cocktail met een sterke drank en een non-alcoholische mixer. Niet de meest spannende cocktail die bedacht kan worden, maar ze zijn snel te maken en lekker om te drinken.

https://social.tippr.nl/highball-onmisbaar-op-de-cocktailkaart

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg