fbpx

Highball onmisbaar op de Cocktailkaart

Een trend die telkens innovatiever wordt. De cocktailkaart. De manier van kijken naar cocktails is in de afgelopen jaren erg geprofessionaliseerd.
Waarom?
Er zit veel marge op een cocktail. Ervoor zorgen dat je kwalitatieve en innoverende cocktails op de kaart hebt staan is dus steeds belangrijker. Een voorbeeld hiervan is de Highball. Een Highball is een cocktail met een sterke drank en een non-alcoholische mixer. Niet de meest spannende cocktail die bedacht kan worden, maar ze zijn snel te maken en lekker om te drinken.

https://social.tippr.nl/highball-onmisbaar-op-de-cocktailkaart

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg