fbpx

Highball onmisbaar op de Cocktailkaart

Een trend die telkens innovatiever wordt. De cocktailkaart. De manier van kijken naar cocktails is in de afgelopen jaren erg geprofessionaliseerd.
Waarom?
Er zit veel marge op een cocktail. Ervoor zorgen dat je kwalitatieve en innoverende cocktails op de kaart hebt staan is dus steeds belangrijker. Een voorbeeld hiervan is de Highball. Een Highball is een cocktail met een sterke drank en een non-alcoholische mixer. Niet de meest spannende cocktail die bedacht kan worden, maar ze zijn snel te maken en lekker om te drinken.

https://social.tippr.nl/highball-onmisbaar-op-de-cocktailkaart

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg