fbpx

Hoe bewaar je harde kaas?

Je kunt het zuivelproduct in drie categorieën indelen: hard, halfhard en zacht. Onder de harde kazen vallen onder andere parmezaanse kaas en pecorino. Deze kazen zijn over het algemeen het langst houdbaar en winnen het van de half harde en zachte kazen. Ongeopend bewaar je harde kaas zo’n twee tot vier maanden, geopend gaat hij tot zes weken mee. Harde kaas kun je invriezen, maar dat kan wel ten koste gaan van de smaak. De kaas blijft tot acht maanden goed in de vriezer. Dus, mocht je hem willen bewaren dan kun je hem prima invriezen, maar dan gaat er wel een stukje smaak verloren.

https://social.tippr.nl/hoe-bewaar-je-harde-kaas

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg