fbpx

Hoe bewaar je harde kaas?

Je kunt het zuivelproduct in drie categorieën indelen: hard, halfhard en zacht. Onder de harde kazen vallen onder andere parmezaanse kaas en pecorino. Deze kazen zijn over het algemeen het langst houdbaar en winnen het van de half harde en zachte kazen. Ongeopend bewaar je harde kaas zo’n twee tot vier maanden, geopend gaat hij tot zes weken mee. Harde kaas kun je invriezen, maar dat kan wel ten koste gaan van de smaak. De kaas blijft tot acht maanden goed in de vriezer. Dus, mocht je hem willen bewaren dan kun je hem prima invriezen, maar dan gaat er wel een stukje smaak verloren.

https://social.tippr.nl/hoe-bewaar-je-harde-kaas

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg