fbpx

Hoe bewaar je harde kaas?

Je kunt het zuivelproduct in drie categorieën indelen: hard, halfhard en zacht. Onder de harde kazen vallen onder andere parmezaanse kaas en pecorino. Deze kazen zijn over het algemeen het langst houdbaar en winnen het van de half harde en zachte kazen. Ongeopend bewaar je harde kaas zo’n twee tot vier maanden, geopend gaat hij tot zes weken mee. Harde kaas kun je invriezen, maar dat kan wel ten koste gaan van de smaak. De kaas blijft tot acht maanden goed in de vriezer. Dus, mocht je hem willen bewaren dan kun je hem prima invriezen, maar dan gaat er wel een stukje smaak verloren.

https://social.tippr.nl/hoe-bewaar-je-harde-kaas

Laatste artikelen

MICE Operations

by Rabbit Events Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg