fbpx

Hoe maak je een goede smoothie-bowl?

De smoothie-bowl is populair en niet meer van de menukaart weg te denken. De meest bekende smoothie-bowl is de Açaí bowl. Maar waar moet je op letten als horecaondernemer voor de perfecte bowl?

·         Zorg dat de bowl vegan is. Niet vegan gasten merken het niet en je vegan gasten zullen er blij mee zijn.
·         Maak de bowl met uitdagende fruitsoorten. Een “aardbei/banaan”  bowl kunnen mensen ook thuis maken en heeft weinig meerwaarde.
·         Maak de substantie licht, romig, dik en glad. Maak de smaak licht zoetig.
·         Zorg voor een goed beleving. De kleur is belangrijk en gebruik een topping die veel aandacht impliceert.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Credits: Açaí Benelux

https://social.tippr.nl/hoe-maak-je-een-goede-smoothie-bowl

Laatste artikelen

Eyecatching wallprints

Stel je voor: die saaie lege muur in jouw horecaonderneming die de potentie heeft om een kunstwerk te worden dat de aandacht van gasten...

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg