fbpx

Hoe maak je een goede smoothie-bowl?

De smoothie-bowl is populair en niet meer van de menukaart weg te denken. De meest bekende smoothie-bowl is de Açaí bowl. Maar waar moet je op letten als horecaondernemer voor de perfecte bowl?

·         Zorg dat de bowl vegan is. Niet vegan gasten merken het niet en je vegan gasten zullen er blij mee zijn.
·         Maak de bowl met uitdagende fruitsoorten. Een “aardbei/banaan”  bowl kunnen mensen ook thuis maken en heeft weinig meerwaarde.
·         Maak de substantie licht, romig, dik en glad. Maak de smaak licht zoetig.
·         Zorg voor een goed beleving. De kleur is belangrijk en gebruik een topping die veel aandacht impliceert.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Credits: Açaí Benelux

https://social.tippr.nl/hoe-maak-je-een-goede-smoothie-bowl

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: No Waste Restaurant

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Tapmachine

Jägermeister In de horeca is het bieden van een experience belangrijker dan ooit! Wil je jouw gasten de lekkerste ijskoude Jägemeister serveren en ook nog...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg