fbpx

Hoe maak je een goede smoothie-bowl?

De smoothie-bowl is populair en niet meer van de menukaart weg te denken. De meest bekende smoothie-bowl is de Açaí bowl. Maar waar moet je op letten als horecaondernemer voor de perfecte bowl?

·         Zorg dat de bowl vegan is. Niet vegan gasten merken het niet en je vegan gasten zullen er blij mee zijn.
·         Maak de bowl met uitdagende fruitsoorten. Een “aardbei/banaan”  bowl kunnen mensen ook thuis maken en heeft weinig meerwaarde.
·         Maak de substantie licht, romig, dik en glad. Maak de smaak licht zoetig.
·         Zorg voor een goed beleving. De kleur is belangrijk en gebruik een topping die veel aandacht impliceert.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Credits: Açaí Benelux

https://social.tippr.nl/hoe-maak-je-een-goede-smoothie-bowl

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg