fbpx

Hoe om te gaan met de regels en handhygiëne

Epidemiologen kijken met de nodige reserves naar de versoepeling in het beleid dat voor 1 juni gepland staat. Er zijn speciale regels maar hoe krijgen we het vertrouwen van de gasten dat zij ook daadwerkelijk weer langs willen komen en ook in de toekomst zich ‘veilig’ voelen in de horeca.

De manier waarop we contact hebben, de afstand tussen gasten zijn we al volop aan het inrichten. Handhygiëne is een onderdeel wat hierin erg belangrijk is. Dit geldt voor het personeel maar nog belangrijker, we moeten het virus bij de deur of de rand van ons terras stoppen.

“Smetvrees is het nieuwe hamsteren”

Het is belangrijk dat jij als horecaondernemer hier juist op in speelt. Plaats bijvoorbeeld een hygiëne zuil bij de ingang van jouw zaak. Dit verhoogt de handhygiëne maar heeft ook een professionele uitstraling. Jouw gast zal direct meer vertrouwen hebben in alle overige maatregelen die jij genomen hebt.

Volgens de experts wordt discipline de komende tijd nog belangrijker dan in de periode die achter ons ligt. Laten wij zorg dragen voor een virus vrije Horeca. In het belang van de gast en van de ondernemer. Hoe meer hygiëne hoe sneller we weer helemaal open mogen!

Tekst en foto credits: Zuilenonline.nl

https://social.tippr.nl/hoe-om-te-gaan-met-de-regels-en-handhygiene

Laatste artikelen

Partner in warme dranken

J.J.Darboven J.J. Darboven Classics is het huismerk van J.J. Darboven, een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 155 jaar ervaring in het koffiebranden, zorgen wij ervoor...

Duurzame Reiniging in de Horeca

Ecolab - MAXX Synbiotic Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg