Het terrasseizoen komt eraan en of de horeca nu open is of niet; het betekent wel dat mensen weer massaal cocktails willen drinken. Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw cocktails eruit springen?
Zorg ervoor dat jouw cocktails herkenbaar zijn. Consumenten moeten jouw cocktails gaan onderscheiden van de concurrenten. Hoe kan je dat doen?
– Ice Stamp
Maak jouw cocktail uniek. Je kan gebruik maken van gepersonaliseerde messing Ice Stamps. Deze stamps maken het mogelijk om jouw logo, boodschap of naam in ijsblokjes te smelten.
Dit kan al binnen 3 tot 5 seconden en daardoor ben je niet veel meer tijd kwijt dan voorheen. Leg het ijsblokje boven op de cocktail als een echte eyecatcher.
– Chef’s special Cocktail
Maak een speciale cocktail die weinig restaurants aanbieden. Veel restaurants hebben Espresso Martini of Gin-Tonic op het menu staan.
Dat zijn natuurlijk belangrijke basis cocktails maar kies ook een bijzonder recept die jouw restaurant het lekkerste kan maken. Zie het als een chef’s special. Bekijk bijvoorbeeld eens naar ons artikel over Poncha.
– Mini cocktails
Cocktails zijn duurder dan een glas wijn of een biertje. Maak het mogelijk om jouw cocktail ook in kleiner glas aan te bieden.
Zo kan de consument eerst proeven of de cocktail naar wens is en dan bestelt hij/zij daarna misschien wel een grotere.
Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!
Credit: Ice Stamp