De horeca is al weer even open sinds de lockdown die ons land gekend heeft en dat ging niet zonder veranderingen.
Meerdere resultaten van onderzoeken geven aan dat het merendeel van de respondenten angstig is om terug te keren naar de horeca. Dit maakt het uitdagend om goed te kunnen herstellen van de lockdown.
Als deze tijd iets heeft bijgebracht is het misschien wel meer empathie onder de mensen. Zo hebben de gasten die naar de horeca gaan begrip voor de hogere prijzen of zelfs een extra toeslag.
De respondenten gaven aan dat er een prijsstijging van 10% zichtbaar is bij veel producten zoals koffie, wijn en bier plaatsvond. Velen begrijpen de prijsstijging, vinden het verdedigbaar, maar hopen dat het een tijdelijk iets blijft. De meningen waren verdeeld, velen begrijpen de prijsstijging, vinden het verdedigbaar maar hopen dat het een tijdelijk iets blijft. De gasten zijn zeker meelevend en geven graag zelfs extra fooi in deze tijd.
Laat je verder inspireren in de TIPPR app!
Tekst inspiratie: radar.avrotros.nl