Op beurzen en events laten we de spotlights schijnen op de horecamedewerkers. Dit jaar pakten we het op de Horecava groter aan dan ooit tevoren. Van een bescheiden plekje in hal 6 naar het volledig in beslag nemen van de hele hal voor onze horecatoppers. De zee van glimlachende gezichten spreekt boekdelen: dit was een fantastische editie van de Horecava en een spetterende start van het nieuwe jaar!
De Horecava 2024 markeerde pas echt het begin van het nieuwe jaar, en TIPPR heeft het dit keer grootser dan ooit aangepakt. Zes jaar geleden begonnen we in een hoekje, maar nu hadden we als enige standhouder een hele hal op de Horecava.
Samen met Horecava hebben we alle horecamedewerkers in het zonnetje gezet. Zonder deze geweldige TOPPR’s zou de horeca immers niet bestaan.
We hebben meer dan 2600 foto’s gemaakt tijdens de Horecava en Hotellotop en overal blije gezichten gezien, wat het begin van 2024 al een succes maakt voor ons.
Daarnaast was er tijdens de Horecava op dinsdag de bekendmaking van de TOPPR van 2023. Honderden mensen hebben hun stem uitgebracht in aanloop naar en tijdens het evenement.
Max Grootendorst, souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam, is bekroond tot TOPPR van het jaar 2023. Zijn passie voor horeca, toewijding en talent voor het creëren van unieke gerechten hebben tot deze eer geleid.
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
In februari is Kevin Marchant, barmanager van The Dublin House in Zwolle, uitgeroepen tot TOPPR van de maand. Kevin is geprezen voor zijn uitzonderlijke kennis...
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.NatuurlijkPrivacybeleid