fbpx

Horeca staat voor TIPPR Centraal – Horecava 2024


Op beurzen en events laten we de spotlights schijnen op de horecamedewerkers. Dit jaar pakten we het op de Horecava groter aan dan ooit tevoren. Van een bescheiden plekje in hal 6 naar het volledig in beslag nemen van de hele hal voor onze horecatoppers. De zee van glimlachende gezichten spreekt boekdelen: dit was een fantastische editie van de Horecava en een spetterende start van het nieuwe jaar!

Gratis lid worden van de TIPPR-club? Download deTIPPR app



Elke horecawerknemer is een TOPPR

Terugblik op HORECAVA 2024

De Horecava 2024 markeerde pas echt het begin van het nieuwe jaar, en TIPPR heeft het dit keer grootser dan ooit aangepakt. Zes jaar geleden begonnen we in een hoekje, maar nu hadden we als enige standhouder een hele hal op de Horecava.

Samen met Horecava hebben we alle horecamedewerkers in het zonnetje gezet. Zonder deze geweldige TOPPR’s zou de horeca immers niet bestaan.

We hebben meer dan 2600 foto’s gemaakt tijdens de Horecava en Hotellotop en overal blije gezichten gezien, wat het begin van 2024 al een succes maakt voor ons.

Daarnaast was er tijdens de Horecava op dinsdag de bekendmaking van de TOPPR van 2023. Honderden mensen hebben hun stem uitgebracht in aanloop naar en tijdens het evenement.

Max Grootendorst, souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam, is bekroond tot TOPPR van het jaar 2023. Zijn passie voor horeca, toewijding en talent voor het creëren van unieke gerechten hebben tot deze eer geleid.

Videocredits: Horecava

 

Ook een TOPPR nomineren?

Welke horeca TOPPR wil jij in het zonnetje zetten?

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR'n.

Nu je hier toch bent ...

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR-app

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg