fbpx

Horecava

IMPRESSIE  HORECAVA 2019 – TIPPR-PLEIN 

Het waren weer vier hele mooie dagen waarin we met veel passie iedere dag iedereen bezoekers hebben geïnspireerd, veel lachende gezichten op de stand hebben ontvangen en gastvrijheid hebben getoond omdat de Horecava een feest voor de horeca was. Voor een impressie van alle lachende gezichten die op het TIPPR plein waren klik op de link TIPPR graffiti wall hieronder.

«1 van 179 »

#TIPPR – HORECAVA 2019: TIPPR was weer aanwezig op de Horecava. Samen met street-artist  Laser 3.14 wil TIPPR de bezoekers van de Horecava inspireren en prikkelen. Zondagnacht (niemand weet wie Laser 3.14 is) is er een tag geplaatst op de container voor de Horecava die toegespitst is op de Horeca: “We eat, We dine -Now we should mind”.

Hiermee willen we iedereen op de Horecava aanzetten om met elkaar in gesprek te gaan en doen nadenken over: kwaliteit van ons eten en drinken, duurzaamheid, service en stimuleren van talentontwikkeling.Laat je mening horen en bezoek TIPPR in het Mediacafé waar nog een tag van Laser 3.14 is geplaatst.

#TIPPR – GIN BAR HORECAVA: TIPPR bouwt samen met het Gin Festival een gin-bar op de Horecava 2019 in het Media Café. Dit als voorproefje voor het internationale Gin Festival wat dit jaar gehouden wordt in de Beurs van Berlage op 18 mei. Maar zeker ook omdat Gin populairder is dan ooit, welke gin zet je op de kaart? Er zijn meer dan 1.000 gins dus door de bomen zie je misschien het bos niet meer. Laat je zeker adviseren aan de gin-bar door Mister Cocktail. Dagelijks wordt er ook een Gin-Borrel gehouden vanaf 16:00. Check de tippr.app om meer te lezen over de “HORECAVA” of bezoek www.tippr.nl/qr voor gratis Horecava kaarten of het laatste trending nieuws over de Horecava.

#TIPPR – LASER 3.14: “Ik zie geen verschil tussen de stad en het werk dat ik toevoeg aan de muren. Het enige onderscheid is dat mijn werk bewust toegankelijk is voor het publiek – Laser 3.14”. Laser 3.14 is het pseudoniem van een anonieme graffiti-kunstenaar. 3.14 staat hierin voor Pi, wat tegelijk ook een afkorting is voor ‘Public Image’. Laser 3.14 spuit korte maatschappijkritische straatgedichten op schuttingen en bouwplaatsen. Tippr wil juist met kunst de horeca prikkelen om met elkaar in gesprek te gaan tijdens de Horecava 2019, kunst verbindt. Check de tippr.app om meer te lezen over de “HORECAVA” of bezoek www.tippr.nl/qr voor het laatste trending nieuws over de horecava.

Fotocredit: SuperRebel

#TIPPR – CATCH A DREAM AND NURTURE IT IN 2019. Laser 3.14 schreef dit als een mantra en herinnerde ons eraan dat we dromen moeten en kunnen achtervolgen. We moeten ze bouwen, van ze houden en ze koesteren. Dus dit is voor jou. Droom groot en ga ervoor in 2019. TIPPR ondersteunt dit mantra zeker en trapt hiermee af tijdens de Horecava 2019. Check de TIPPR.app om meer te lezen over de “HORECAVA”.

Tijdens de Horecava, 7 t/m 10 januari, proost je samen met meer dan 700 exposanten en duizenden bezoekers op het nieuwe jaar! Met dit jaar 12.000m2 extra oppervlakte aan unieke concepten, interessante producenten en een nieuw segment: Food Mobility & Delivery. Grijp de toekomst op het InnovatioLAB. Een echte must see met vooruitstrevende ideeën, een AdviesLAB, Start-upLAB, en de Innovation Gallery. TIPPR is ook aanwezig, dus kom even langs dan proosten we op een goed 2019! Gratis kaarten, download de TIPPR-app.

Wil je in aanmerking komen voor een gratis kaart voor evenementen, download de TIPPR-app via AppStore of GoogleStore en druk in de TIPPR.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld HORECAVA in en druk op opslaan. De artikelen over de Horecava verschijnen in je scherm.

Tippr-bracelet

Als je de TIPPR-stand bezoekt in het Media Café ontvang je via de medewerkers van TIPPR een TIPPR-bracelet waarmee je kortingen krijgt en exclusieve toegang op feestjes. Per dag zullen de promoties aangepast worden dus hou de TIPPR-bracelet promoties hieronder in de gaten.

Leveranciers: 365 dagen Horecava

Als je als leveranciers voor tijdens en na de Horecava top-of-mind wil zijn, biedt TIPPR leveranciers de optie, 365 dagen Horecava. Via mijn.tippr.nl registreer je de innovaties die je presenteert op de Horecava en blijven horecaprofessionals op de hoogte. Klik hieronder op de knop leveranciers en registreer direct je producten:

IMPRESSIE  HORECAVA 2018 – TIPPR-PLEIN 

Het waren vier hele mooie dagen waarin we met veel passie gastvrijheid hebben getoond omdat het een feest was voor de horeca. Voor een impressie van alle bezoekers die op het TIPPR square waren klik op de link TIPPR graffiti wall hieronder.

Alle innovaties die we ontvangen hebben, gevonden hebben en te zien waren op de TIPPR innovatie wall vind je door op onderstaande link te  klikken, TIPPR innovatie wall.

TIPPR GRAFFITI WALL – HORECAVA 2018TIPPR INNOVATIE WALL

TIPPR @ HORECAVA 2018

TIPPR pakt groots uit met het TIPPR square voor & door horeca, TIPPR theater en TIPPR presentaties:

De Horecava 2018 is hét trefpunt voor horeca professionals en de grootste horeca vakbeurs van Nederland. Tijdens de beurs pakt TIPPR groots uit en start met een nieuwe campagne: TIPPR staat voor 365 dagen Horecava. De beurs vindt plaats in de RAI Amsterdam en is van maandag 8 tot donderdag 11 januari 2018

TIPPR staat voor 365 dagen Horecava. In 2018 kun je ook na de beurs iedere dag inspiratie kan vinden op de TIPPR app. Tijdens de Horecava demonstreren we graag hoe de TIPPR app werkt.

Tijdens de Horecava 2018 kun je TIPPR vinden op het Innovation lab, met onder anderen:

TIPPR SQUARE

Op de beursvloer van het Innvation Lab creëert TIPPR een omgeving voor en door horeca. Zo komt er een graffiti artist die op de TIPPR wall je bedrijfsnaam of een Tag (handtekening) kan zetten. Ook worden de innovaties van de beurs op het TIPPR square verzameld en kun je gratis een gepersonaliseerd hoesje voor je smartphone krijgen.

 • TIPPR GRAFFITI WALL: Op een muur van 20 m² maakt onze graffiti artist de mooiste kunstwerken. Je kunt ervoor kiezen om je eigen bedrijfslogo of je eigen tag (handtekening) op de wall te laten zetten. We maken direct een foto van jou en je team die direct wordt uitgeprint en digitaal verstuurd naar je email.
 • #TIPPR INNOVATIE WALL: Als je tijdens de Horecava iets interessants ziet wat je op social media wilt plaatsen, vergeet dan niet de (hashtag) #TIPPR erbij te plaatsen. Met onze hashtagprinter kunnen we jou post meteen uitprinten en op onze INNOVATIE wall plakken (like/dislike) Wij nemen jouw input mee in de TIPPR app en op social media.
 • GRATIS SMARTPHONE HOESJE: Iedereen heeft tegenwoordig een ander type smartphone, TIPPR maakt samen met GoCustomized hoesjes voor jou opmaat voor jouw smartphone. Per merk hebben we verschillende hoesjes beschikbaar die je helemaal zelf kunt ontwerpen met je eigen logo, foto, tekst of patroon. Bezoek onze stand en ontvang gratis een hoesje voor je smartphone.
 • TIPPR BORREL: het TIPPR square is ontwikkeld voor en door de horeca. Het belangrijkste van de Horecava is ook dat we altijd in zijn voor een feestje. Daarom is er dagelijks een TIPPR borrel. Iedere dag begint deze borrel om 16:00 en nodigen we je graag uit om aan te schuiven om samen met ons een feestje te bouwen. Tijdens de borrel knallen de kurken, Jérômès Champagne geeft onder andere demonstraties over hoe je champagne kunt sabreren. Na de borrel is iedereen wel toe aan wat te eten. Daarom heb je tijdens de borrel de mogelijkheid om direct een reservering te maken voor een diner bij o.a Bo-Nam  en Joya.

HORECA THEATHER SHOW 

Op dinsdag 9 januari wordt er door TIPPR op de Horecava een preview gegeven over de Horeca Theater Show in samenwerking met PIMP. De show draait voornamelijk om lachend leren over horeca en gastvrijheid. Ludieke sketches en herkenbare situaties uit de horeca, de leukste en de meest waardevolle gastvrijheidstraining van Nederland waarin service, gastvrijheid, blijheid, jouw personeel en de gast centraal staan.

De TIPPR theater show vindt plaats dinsdag 9 januari om 12:00 tot 13:00 in het Innovation Lab Theater.  De toegang is gratis, maar zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent wegens verwachte drukte.

TIPPR PRESENTATIES

De horeca markt is een gefragmenteerde markt en dagelijks in ontwikkeling. Hoe kan je als horeca leveranciers inspelen op wat trending is voor een door horeca?  TIPPR neemt je mee in de visie over user first technologie en het gebruiken van data in de horeca. De rol van content en data zijn cruciaal voor het verkrijgen van inzichten en onmisbaar voor het succes van je onderneming. Op welke manier collecteer je data bij de bron en hoe gebruik je deze data om relaties op te bouwen binnen de horeca? Tijdens de TIPPR presentaties vertelt Founder Colin Westerwoudt hier van alles over. Daarnaast spreekt ook de Algemeen directeur van La Place.

HORECAVA AFTERPARTY – POWERED BY TIPPR

De Horecava 2018 is geen echte horecabeurs als er niet een goede afterparty wordt gegeven op dé vrije avond van het horecapersoneel in Nederland, namelijk de maandag!  TIPPR organiseert deze Horecava Afterparty in samenwerking met Club NL. Alle feestgangers zijn welkom om maandag vanaf 22:00. De DJ booth is gevuld met Rocky Van Jaaren & Friends. Kom langs op TIPPR at Horecava 2018 Square en ontvang je invite. Tot Maandag!

TIPPR PROGRAMMA

Maandag 8-januari

 • TIPPR square:
  • Graffiti wall, Tatoeëren, # TIPPR Innovatie wall, Smartphone hoesjes
  • TIPPR borrel van 16:00 tot 18:00 (optie om te reserveren voor diner)
 • Club NL
  • Horecava after party – powered by TIPPR vanaf 22:00 

Dinsdag 9-januari

 • TIPPR square: 
  • Graffiti wall, Tatoeëren, # TIPPR Innovatie wall, Smartphone hoesjes
  • TIPPR borrel van 16:00 tot 18:00 (optie om te reserveren voor diner)
 • Innovatie Lab:
  • Horeca theater show van 12:00 – 13:00

Woensdag 10-januari

 • TIPPR square: 
  • Graffiti wall, Tatoeëren, # TIPPR Innovatie wall, Smartphone hoesjes
  • TIPPR borrel van 16:00 tot 18:00 (optie om te reserveren voor diner)
 • Innovatie Lab:
  • Horeca theater show van 12:00 – 13:00 (EXTRA UITVOERING)
  • TIPPR presentatie – “Content en data zijn onmisbaar voor succes”

Donderdag 11-januari

 • TIPPR square: 
  • Graffiti wall en # TIPPR Innovatie wall, Smartphone hoesjes

Laatste artikelen

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...

Wij denken mee over wijn

Bidfood Altijd al de perfecte wijnkaart willen hebben? De wijnexperts van Bidfood staan graag voor je klaar. Voor elke horecazaak gaan ze graag de uitdagingen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
  0
  Winkelwagen
  Jouw winkelwagen is leeg