fbpx

HOT TO: Pekoe-tonic met sinaasappelzest

Gin-tonic is niet meer weg te denken uit de wereld van de alcoholische versnaperingen. Er zijn daarom ook talloze variaties te bedenken, waaronder de pekoe-tonic. Wij vonden een heerlijk, verassend receptje voor jullie met pekoe likeur.

Wat heb je nodig?
– 50 ml Pekoe Jasmine Green Tea likeur
– 120 ml tonic
– Sinaasappelzest

Hoe maak je dit?
1. Vul een copaglas met ijsblokjes.
2. Schenk de theelikeur en tonic erbij
3. Roer alles nog even kort door.
4. Garneer met een sinaasappelzest.

Recept en foto: Tess Posthumus – Cocktails Met Tess

https://social.tippr.nl/hot-to-pekoe-tonic-met-sinaasappelzest

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg