fbpx

HOW TO: Belsazar cocktail

Het hippe Berlijnse vermoutmerk Belsazar heeft een duidelijke eigen stijl. De vermouts worden gemaakt van wijnen uit regio Bade, Scharzwäld en zijn ideaal voor een heerlijke, signature cocktail. Wij hebben een receptje voor je dat deze zomer niet kan ontbreken!

Ingrediënten:
– 50 ml Belsazar Red
– 20 ml Gosling’s Black Seal Rum
– 20 ml vers limoensap
– 15 ml zwarte bessen-siroop

Bereidingswijze:
Shake alle ingrediënten in een cocktailshaker gevuld met ijs. Schenk uit en strain in een tumblerglas gevuld met crushed ijs. Garneer met blauwe bessen, frambozen en een aardbei.

Credit: www.ingmardrinkt.nl

https://social.tippr.nl/how-to-belsazar-cocktail

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg