fbpx

HOW TO: Belsazar cocktail

Het hippe Berlijnse vermoutmerk Belsazar heeft een duidelijke eigen stijl. De vermouts worden gemaakt van wijnen uit regio Bade, Scharzwäld en zijn ideaal voor een heerlijke, signature cocktail. Wij hebben een receptje voor je dat deze zomer niet kan ontbreken!

Ingrediënten:
– 50 ml Belsazar Red
– 20 ml Gosling’s Black Seal Rum
– 20 ml vers limoensap
– 15 ml zwarte bessen-siroop

Bereidingswijze:
Shake alle ingrediënten in een cocktailshaker gevuld met ijs. Schenk uit en strain in een tumblerglas gevuld met crushed ijs. Garneer met blauwe bessen, frambozen en een aardbei.

Credit: www.ingmardrinkt.nl

https://social.tippr.nl/how-to-belsazar-cocktail

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg