fbpx

HOW TO: Belsazar cocktail

Het hippe Berlijnse vermoutmerk Belsazar heeft een duidelijke eigen stijl. De vermouts worden gemaakt van wijnen uit regio Bade, Scharzwäld en zijn ideaal voor een heerlijke, signature cocktail. Wij hebben een receptje voor je dat deze zomer niet kan ontbreken!

Ingrediënten:
– 50 ml Belsazar Red
– 20 ml Gosling’s Black Seal Rum
– 20 ml vers limoensap
– 15 ml zwarte bessen-siroop

Bereidingswijze:
Shake alle ingrediënten in een cocktailshaker gevuld met ijs. Schenk uit en strain in een tumblerglas gevuld met crushed ijs. Garneer met blauwe bessen, frambozen en een aardbei.

Credit: www.ingmardrinkt.nl

https://social.tippr.nl/how-to-belsazar-cocktail

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg