fbpx

HOW TO: Boerenbrood met naturel roomkaas en rib-eye – BBB

Lebo verse roomkaas is een uniek product van De Zuivelmakers en onmisbaar in de professionele keuken. Door de unieke eigenschappen en de echte smaak van verse roomkaas die eindeloos combineerbaar is, is het een perfecte smaakmaker. Het is een goede basis voor koude, maar ook voor warme gerechten.

RECEPT TIP:
BENODIGDHEDEN
• 50 gram Lebo roomkaas naturel (spuitzak of bak)
• 100 gram rib-eye
• 2 sneetjes boerenbrood
• 15 gram rucola
• 20 gram Parmezaanse kaas
• 25 gram uiencompote
BEREIDINGSWIJZE
• Snijd de rib-eye met de snijmachine in plakken
• Leg de twee sneetjes boerenbrood voor je neer
• Besmeer beide boterhammen met roomkaas
• Leg hierop eerst de rucola en dan de plakken rib-eye
• Verdeel daarover de uiencompote
• Strooi hier de Parmezaanse kaas over
• Leg schuin op elkaar en serveer

Tekstcredit: De Zuivelmakers

https://social.tippr.nl/how-to-boerenbrood-met-naturel-roomkaas-en-rib-eye-bbb

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg