fbpx

HOW TO: Boerenbrood met naturel roomkaas en rib-eye – BBB

Lebo verse roomkaas is een uniek product van De Zuivelmakers en onmisbaar in de professionele keuken. Door de unieke eigenschappen en de echte smaak van verse roomkaas die eindeloos combineerbaar is, is het een perfecte smaakmaker. Het is een goede basis voor koude, maar ook voor warme gerechten.

RECEPT TIP:
BENODIGDHEDEN
• 50 gram Lebo roomkaas naturel (spuitzak of bak)
• 100 gram rib-eye
• 2 sneetjes boerenbrood
• 15 gram rucola
• 20 gram Parmezaanse kaas
• 25 gram uiencompote
BEREIDINGSWIJZE
• Snijd de rib-eye met de snijmachine in plakken
• Leg de twee sneetjes boerenbrood voor je neer
• Besmeer beide boterhammen met roomkaas
• Leg hierop eerst de rucola en dan de plakken rib-eye
• Verdeel daarover de uiencompote
• Strooi hier de Parmezaanse kaas over
• Leg schuin op elkaar en serveer

Tekstcredit: De Zuivelmakers

https://social.tippr.nl/how-to-boerenbrood-met-naturel-roomkaas-en-rib-eye-bbb

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg