fbpx

HOW TO: Brioche met geroosterd fruit

Neem brioche, neem perzik en neem wat mascarpone. Maak hier het onderstaande gerecht van en proef een stukje hemel!

Wat heb je nodig:
– 1/2 vanillestokje
– 4 perziken (of verse peren)
– 1 1/2 el bruine suiker
– 2 el marsala
– 4 sneden brioche
– 125 g mascarpone

Hoe maak je dit:
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap met de punt van een mes het merg eruit.

3. Halveer de perziken en verwijder de pit (of schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis).

4. Meng op de bakplaat het fruit met het vanillemerg, de suiker en marsala.

5. Bak het fruit ca 20 min in de oven tot het zacht is.

6. Rooster de sneden brioche licht goudbruin en beleg ze met de lauwwarme perziken en een schepje mascarpone.

7. Sprenkel de siroop van het fruit erover.

ENJOY!

Fotografie Sharyn Cairns/taverne agency – Bewerking receptuur Tal Maes

https://social.tippr.nl/how-to-brioche-met-geroosterd-fruit

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg