fbpx

HOW TO: Frosé

Match made in heaven: rosé en ijs. Wellicht niet zo’n liefhebber bij de mannelijke gasten, maar de vrouwen zullen hier om staan te springen. Deze trend is al even bekend, maar dat maakt hem niet minder lekker. Hieronder het recept voor een zomerse frosé.

Wat heb je nodig:
– 750 ml rose wijn,
– 250 gram aardbeien,
– 1 flinke eetlepel suiker,
– 60 ml vermout of vodka,
– 2 eetlepels grenadine siroop

Hoe maak je het (pas op: heel moeilijk):
1. Mix alles in de blender.
2. Top af met een schijfje aardbei

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/how-to-frose

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg