fbpx

HOW TO: Hartige havermout muffins

Dat is een hele mond vol: hartige havermout muffins. Maar het is wél een lekkere mond vol. Ideaal voor gasten die een kickstart nodig hebben, om de rest van de dag te kunnen knallen. Dit ontbijt zal een winnaar zijn op de menukaart!

Wat heb je nodig?
(Voor 6 stuks)
– 100 gr havermout
– 2 eieren
– 100 ml (plantaardige) melk
– 60 gr belegen kaas
– 6 tl pesto
– 2 tl bakpoeder
– Snuf zout
– Scheutje neutrale olie (zonnebloem-, olijf-, kokosolie)

Hoe maak je dit??1. Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht).

2. Maal de havermout tot meel in een keukenmachine. (Je kunt natuurlijk ook gewoon havermeel gebruiken.)

3. Voeg de eieren en de melk toe en klop er een glad beslag van.

4. Voeg het bakpoeder toe en de geraspte kaas.

5. Voeg een scheutje neutrale olie toe en breng het beslag op smaak met een snuf zout.

Recept en foto: Uit Pauline’s Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-hartige-havermout-muffins

Laatste artikelen

Advocaat op je dessertkaart in de horeca

Advocaatlikeur is een romige, meestal gele likeur die voornamelijk is gemaakt van eidooiers, suiker, en een sterke alcoholische basis, vaak brandewijn of jeneverbessen. De...

Sinterklaas in de Horeca

De intocht van Sinterklaas in Nederland vindt elk jaar plaats op de tweede of derde zaterdag van november, afhankelijk van hoe de zaterdagen vallen....
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg