fbpx

HOW TO: Mojito waterijsjes

Met een warme temperatuur denk je snel aan lange zomeravonden vol wijn en gezelligheid. En ijsjes. Laten we het hebben over het laatste. Ijsjes zijn er in overvloed, maar men blijft toch altijd zoeken naar nieuwe creaties. Neem nu het mojito waterijsje. De mojito is al een zomerknaller, maar mojito ijs is hier en slaat de normale mojito misschien wel van zijn troon. Nieuwsgierig? Wij hebben het recept!

Ingrediënten:
– 150 gram suiker
– 180 ml water
– 240 ml kokoswater
– 6 verse muntblaadjes
– 120 ml limoensap
– 60 ml rum
– 1 limoen in schijfjes

Bereidingswijze:
1. Verhit de suiker en het water in een pan totdat de suiker is opgelost.
2. Voeg de munt toe en roer totdat het kookt.
3. Zodra het kookt haal je de pan van het vuur en laat je het 10 tot 15 minuten rusten.
4. Zeef het vervolgens in een pitcher en voeg limoensap, cocoswater en rum toe en roer goed.
5. Zodra het volledig afgekoeld is kun je ze in de vormpjes doen en invriezen.

https://social.tippr.nl/how-to-mojito-waterijsjes

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg