fbpx

HOW TO: Noedelsoep met aziatische groenten en kip

De noedelsoepjes veroveren de wereld. Je vindt ze steeds vaker terug op menukaarten en gasten worden steeds meer fan van het gerecht. Het fijne is dat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn en dat je eindeloos kunt variëren met de ingrediënten en specerijen. Vandaag delen wij een recept van noedelsoep met aziatische groenten en kip.

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)
500 ml kippenfond
2 laurierblaadjes
10 zwarte peperkorrels
2 steranijs
300 gr kippendijenfilet
Peper en zout
1 el boter
1 el olijfolie
180 gr noedels
1 paksoi, in kwarten
250 gr taugé
2 rode uien, in ringen
(wanneer je wilt kun je nog 2 eitjes koken)
Bakje tuinkers om te garneren

Hoe maak je dit?
1. Dep de kippendijen droog met keukenpapier, bestrooi met zout en peper en bak in een koekenpan (met de olie en boter) om en om mooi goudbruin. Haal uit de pan. Laat iets afkoelen en snijd in reepjes.

2. Doe in een pan de fond, laurierblaadjes, steranijs en peperkorrels. Breng zachtjes aan de kook, draai het vuur laag en laat 5 minuten zachtjes doorkoken.

3. Voeg de noedels, reepjes kip en paksoi toe en laat de soep nog eens 10 minuten koken. Voeg wanner de soep bijna klaar is de rode ui toe.

4. Verdeel over de kommen en garneer met de taugé en wat tuinkers.

Recept en foto: Uit Pauline’s Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-noedelsoep-met-aziatische-groenten-en-kip

Laatste artikelen

Eyecatching wallprints

Stel je voor: die saaie lege muur in jouw horecaonderneming die de potentie heeft om een kunstwerk te worden dat de aandacht van gasten...

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg