fbpx

HOW TO: Tonijnsalade

Brood met aioli voor bij de borrel is natuurlijk altijd lekker. Het kan vrijwel nooit misgaan, maar het kan soms wel een beetje saai worden. Er zijn zoveel meer heerlijke dingen die je op stokbrood kunt doen. Waaronder ook deze heerlijke, makkelijk te bereiden tonijnsalade.

Wat hebben we nodig?
– 2 blikjes tonijn op water (320 gram)
– 1 kleine rode ui
– 1.5 el mayonaise
– 2 el kwark
– Handje peterselie
– Sap van een halve citroen
– 2 el kappertjes
– 4 augurken
– Peper en zout

Hoe maken we dit?
1. Laat de tonijn uitlekken.
2. Snipper de ui. Snij de augurken in kleine blokjes en hak de peterselie grof.
3. Meng alle ingrediënten door elkaar. Breng op smaak met wat peper en zout.

Foto en recept: Uit Paulines Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-tonijnsalade

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg