fbpx

HOW TO: Tropische smoothie bowl

Ingrediënten:
– 1 bevroren banaan
– 1 eetlepel amandelboter
– 160 ml amandelmelk
– 1/2 verse mango
– 1/2 verse papaya

Eventuele toppings:
– Chia zaad
– Blauwe bessen
– Kokossnippers
– Muntblaadjes
– Stukjes mango

Bereidingswijze:
1. Plaats alle ingrediënten (behalve de toppings) in de blender en blend dit voor ongeveer 30 seconden totdat alles glad is.
2. Garneer met je zelfgekozen topping

https://social.tippr.nl/how-to-tropische-smoothie-bowl

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg