fbpx

HOW TO: Vietnamese Springrolls

In Vietnam kun je ze op elke hoek van de straat krijgen. Vietnamese springrolls zijn een gemakkelijk, snel en gezond gerecht. En je kunt zoveel varieren met de vulling als je wilt! Van veggie naar duckrolls, you name it. Hieronder beschrijven we hoe je de sprinrolls kan bereiden:

Nodig (2 pers):
– vier ronde rijstvellen (verkrijgbaar bij de toko)
– hoi sin saus (verkrijgbaar bij de toko)
En dan alle vulling die je lekker vindt. In deze variant zit:
– een kopje gekookte noodles
– een kwart rode paprika, in dunne reepjes gesneden
– een halve avocado, in dunne reepjes gesneden
– een paar blaadjes Chinese kool, in dunne reepjes gesneden
– een bosuitje, in dunne reepjes gesneden
– twee handjes taugé
– twee handjes spinazie
– wat blaadjes basilicum, fijngehakt
– wat blaadjes verse munt, fijngehakt
– wat wortels, in reepjes gesneden
– een klein handje fijngehakte pinda’s
Bereiding:
– Zorg dat al je groentjes en je noodles klaar zijn voor gebruik en zet een diep bord of een schaal met warm water klaar.
– Rijstvellen zijn hard, maar zodra je ze in warm water doopt, worden ze zacht en heel buigzaam. Houd een vel ongeveer een minuut in warm water, leg op een bord en vouw het onderste en bovenste randje ongeveer 2 centimeter naar binnen.
– Beleg nu met al je lekkere groentjes en rol op!
– Snijd de verse loempia’s in tweeën en serveer met de hoi sin saus waar je pinda’s overheen strooit. Hier doop je je ongefrituurde loempiaatjes in.

Bron: chickslovefood

https://social.tippr.nl/how-to-vietnamese-springrolls

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg